Literair tafelen met Pieter Aspe en Pol Van Den Driessche

Door Pol Van Den Driessche op 24 april 2018

 

Pieter Aspe is al jarenlang de beste en meest verkopende thrillerauteur van Vlaanderen. Honderdduizenden exemplaren van zijn spannende boeken werden verkocht. Verscheidene van zijn romans werden ook vertaald en scoren goed in Frankrijk, Italië, Spanje, Polen, Zuid-Afrika, Tsjechië, Groot-Brittannië en sinds kort zelfs in Rusland. Hij zette Brugge op die manier op een ongewone manier nog meer op de internationale kaart. En wie kent er niet de verfilming van talrijke werken in de reeks “Aspe”?

De geboren en getogen Bruggeling Pieter Aspe woont sinds enkele jaren in Blankenberge, maar onlangs besloot hij om toch terug naar de Breydelstad te verhuizen. Daar zijn wij blij om! Samen met kandidaat-burgemeester Pol Van Den Driessche koestert hij zijn liefde voor Brugge en voor de zee.  Binnenkort is de schitterende cruiseterminal in Zeebrugge afgewerkt. Op het dak van dit indrukwekkende gebouw – 40 meter hoog – opent half mei het nieuwe restaurant “Njord”. Je zult er, van achter ruiten van 7 meter, een fascinerend uitzicht hebben over de Zeebrugse haven. Bovendien zal het eten er heerlijk zijn, zeker als je weet dat dit restaurant wordt uitgebaat door de eigenaars van “Ter Doest” in Lissewege.

Dat is dus het aanbod: op Pinkstermaandag 21 mei kan je met vier personen gaan dineren in het gezelschap van Pieter Aspe en Pol Van Den Driessche. Op de openingsavond van “Njord”. De opbrengst gaat integraal naar “Kom op tegen Kanker”.

Breng je bod uit via onderstaande link: 

https://www.polvandendriessche.be/nieuws/literair-tafelen-met-pieter-asp...

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is